365 Foto 2011

Äng (182 av 365)

Äng (182 av 365)

Sov extremt länge idag och kände mig lite rastlös. Har saknat mina små turer jag brukar göra med Shakira. Även Shakira har visat tydligt att hon inte kommit ut ordentligt, så när jag gick mot bilen idag trodde jag hon skulle hoppa genom rutan in.

Fjäril

Jag hade tänkt åka till Gällinge kyrka och gå kulturstigen,  men jag fattade mig inte på våran gps så det blev Fjärås Bräcka istället. Oj oj! Vad folk där var och det kändes som vi hamnade i en gryta. Göta Petter vilken hetta. Men jag tror aldrig jag har sett så många olika fjärils sorter på en gång som i dag.

Fjäril

Shakira som var helt överlycklig av att få åkt bil satt och studsade för att få komma ut, hon som i normal fall sitter alldeles stilla. Hon for runt som en lite skottspole men det dröjde inte så lång stund innan jag märkte hur värmen tog på henne. Svängde ner mot Lygnen så hon kunde gå i vattnet och svalka av sig en stund.

Fjäril

Trots värmen så var det en mysig tur och både jag och Shakira är nöjda. Skall strax gå ut och rensa lite ogräs, resten av bilderna får jag lägga in sedan. När jag åkte iväg så stod Bellman uppe vid ingången i hagen och gnäggade. Borde tänkt på att han alltid gnäggar när det är något!

Fjäril

Så när jag kom hem från Fjärås så inte stod det några hästar i hagen. I år har det varit ovanligt mycket blinningar och framför allt i den lilla hagen. Bellman hade helt enkelt gått igenom tråden och upp till stallet där det är svalt och gott.

Guldvinge

De stod så snällt i en av boxarna, de verkade ha gått direkt upp utan omvägar för alla blommor var orörda. Beethoven hade inte ens rört pallkragen med honungsörten som han blev så förtjust i eftersom han totalt länsade vagnen.

Leave a Reply

Översätt sidan »