365 Foto 2011

Tält (182 av 365)

Kom iväg till Gällinge kyrka men hittade det perfekta temat för dagen. Sedan har jag letat som en tok på vad det var för vacker fluga! inte fjäril som jag såg i går på Fjärås Bräcka. Det är en  Bredbrämad bastardsvärmare! Det var första gången jag har sett en i alla fall.

Tält (182 av 365)

Tältet såg så spännande ut mitt i skogen att jag bara var tvungen att gå fram och titta. Kändes skönt att Shakira är lika snokig som mig och rusade in så fort jag öppnat. Det hade ju kunnat varit fullt med troll! Sånt kan man ju aldrig veta.

Tält (182 av 365)

Tycker de hade ordnat det så fint för folk. Platser att grilla på och en mysigt spelbord. Tältet stod helt perfekt placerat vid sjön. Satt en bra stund och bara njöt i det fina vädret. Shakira passade på att svalka av sig innan vi började gå på stigen.

Tält (182 av 365)

Leave a Reply

Översätt sidan »