365 Foto 2011

Manlig (183 av 365)

Manlig (183 av 365)

Gubben kämpar på med Micaels hus och har kommit riktigt långt. hur lång vill jag inte lägga ut bilder på ännu i fall Micael kolla i Stockholm. Det fungerar bra med hans jobb men det börja kännas bra tomt här. Skall bli gott när han kommer hem igen 🙂  Det är inte riktigt klart för kakel ännu, men snart.

Gubben

Så här snygg var gubben efter att ha slipat väggarna så nu vet jag hur han kommer att se ut grå hårig. Vi har haft liljor på tomten i flera år och de har blivit större och större, men rådjuren har ätit upp blommorna varje år. Har gått och trott i alla år att det är orange liljor med svarta ränder som vi haft!  Bidde lite förvånad när dessa slog ut? Riktigt mörkröda.

Lilja

Tror det är nätet på uteplatsen som skrämmer iväg rådjuren, vi har haft ovanligt få på tomten. Härligt att äntligen få se liljorna i alla fall. Nu när det varit så varmt och sedan regnat en skvätt på kvällarna har gjort så allt fullkomligt har exploderat i trädgården 🙂

Lilja

Leave a Reply

Översätt sidan »