365 Foto 2011

Balja (192 av 365)

Balja (192 av 365)

Här hittar man lite av varje bland ogräset.  Började att städa upp i planterings skyddet medans jag väntade på att Monica skulle komma upp. Bellman rör sig jättefint men har fortfarande ont i hoven. Vi tog ut dem på en skrittrunda och jag passade på att använda långa tyglar och bara hålla mig i handtaget som fins på paddarna. Beethoven har en tendens att gå åt vänster och det beror förmodligen på att jag är skev i ryggen, han är väldigt känslig för hur man sitter.

Men så fort jag skänklade så styrde han direkt ut igen och var mer uppmärksammad nu när jag inte använde tyglarna. Båda hästarna njöt av turen även om Bellman fick lite ont när han snubblade till. Vi skall ta lite längre tur nästa gång, han haltar inte eller något men trampar han på en sten eller smäller i hoven så ser man på honom att det inte känns så gott.

Till stallet

Vi släppte hästarna i den lilla hagen men när jag satt och surfade i planterings skyddet så kom Bellman i världens galopp och Beethoven strax efter. Bellman såg så lycklig ut när jag ropade till och han tvärnitade och la av världens gnägg som ( hjälp vi blir uppätna ). Det är så in i nordens med blinningar och det verkar bara vara stora hagen som de inte är så mycket i. Men nu såg jag ju klart och tydligt att det är bara stallet de vill in till och inget annat, så jag kommer hädanefter se till att dörren alltid är öppen när de är i den lilla hagen eller på tomten. De fick en banan och lite hö.

Leave a Reply

Översätt sidan »