365 Foto 2011

Behandling (191 av 365)

Behandling (191 av 365)

Solen skiner och plötsligt så kommer det en skur och sedan skiner solen igen! Vilket konstigt väder. Håller på och röjer undan på tomten men fastnade bland lavendeln. Jag har gjort ordning små doft påsar som jag placerat bland mina dukar och har nu samlat in lite buketter att hänga på tork. De jag hade hängandes i köket har varit fina i 2 år men var nu dags att bytas ut.

Behandling (191 av 365)

Tog även in lite av klinten och favoriten curryn som nu stod i blom. I år har jag varit hel kass på att samla in mina örter och de flesta har hunnit gå i blom men den ört jag nyttjat mest i år ä mintchoklad myntan så den skall jag samla in bladen för att torkas och frysas in. Gubben och Tobias har blivit helt tokiga i Rysk yoghurt med rabarber och choklad mints mynta.

Behandling (191 av 365)

Så nu skall jag gå ut och skörda in det som skall frysas in och det lär bli en hel del.

Leave a Reply

Översätt sidan »