365 Foto 2011

Sällskap (193 av 365)

Sällskap (193 av 365)

Följde med Elvy som sällskap till veterinären, det är så jobbigt att gå till sånt ensam. Alfhild har fått borrelia och gått på penicillin kur men Elvy tycker att hon fortfarande är dålig. Nu tyckte veterinären att hon skulle få en kur till och gav henne en vitamin spruta. Penicillinet i samband med att Alfhild började löpa kan däcka den piggaste hund så hon skulle höra av sig om 30 dagar igen.

Vi åkte hem till mig en stund för fika och för att Shakira skulle få träffa Nisse och Alfhild, det var ett bra tag sedan sist. Alfhild har ungefär samma temperament som Shakira. Glada pigga men man far inte fram som en dåre utan man håller helt enkel stilen. Man är ju som sagt en dam i kubik. Detta är något som Nisse har missat helt. Hans temperament är att vara överallt och köra 100 knyck. Det skall väl märkas att man existera! Eller!?

Shakira var ju hel såld på Nisse när hon var liten och det spelade ingen roll att han morrade, han var  sååååå stilig!!! Hmmm! Det var då det, nu höll hon på att bli tokig på hans energi. Sen är det lite jobbigt att han gärna smiter efter en stund så att man inte kan ha han lös.  Shakira är väldigt tolerant mot andra hundar men hon gillar inte när de är påflugna då säger hon ifrån. Lyssnar de inte så järnspikars så arg hon kan bli. Men egentligen så tycker hon väldigt mycket om Nisse.

Leave a Reply

Översätt sidan »