365 Foto 2011

Svenskt (194 av 365)

Svenskt (194 av 365)

Regnet har bara vräkt ner i natt och hela morgonen. Marken orkar inte ta upp mera så det plaskar bra när man går på tomten. Det kändes lite väl blött och trist för att göra något på utsidan så jag passar på att tömma Micaels rum och planera hur jag vill ha hobby rummet. Vi behåller sovrummet och byter ut möblerna så det inte blir så kompakt. Tänkte jag skulle fotografera något typiskt svenskt men körde fast ordentligt. Jag hade ingen aning om att den elektriska adventsljusstaken är en svensk uppfinning. Oskar Andersson tillverkade 1934 världens första elektriska adventsljusstake.

Vart tog det fina vädret vägen? Känns lite svårt att planera in någon utflykt i förväg. Vi hade tänkt åka till High Chaparral men jag vet inte om det blir något av det. Kanske bättre att satsa på en sista minuten resa. Vi har tittat på bussturer till Italien, hade varit helt grymt att kunna fotografera i Venedig 🙂  Nu börjar solen titta fram igen, men det här växlandet gör mig verkligen deppig.

Blomfluga

Jag gillar verkligen blomflugorna, de verkar stå stilla i evigheter i luften innan de siktar in sig på något och sedan drar järnet dit. Känner mig lite som den här blomflugan som inte riktigt vet vart den skall ta vägen.

Blomfluga

Leave a Reply

Översätt sidan »