365 Foto 2011

P-plats (195 av 365)

P-plats (195 av 365)

Varför vara som andra och ha en cykel på släp när man kan ha en bil? Det ser ju för roligt ut, men så smart! Jag var bara tvungen att fotografera den, tur vi bor så nära så jag hann att hämta kameran. Nu har jag äntligen bestämt mig för vilket rum som skall vara hobbyrummet och det blev Micaels gamla.

Det jag mest är glad för är att mina föräldrars bord och skänk som de köpte när de gifte sig passade in bra. Rummet är såpass stort att även brudkistan, sy tunnan och pappas filmduk kan stå uppställt utan att det blir trångt. perfekt när jag behöver fotografera något med tom bakgrund.

Vi köpte steg hyllan på jysk idag och jag kommer att byta ut det gröna skåpet med något vitt. nu är det bara nya tapeter och golv så kommer det att bli jättefint. Fönsterväggen skall till läggs isoleras och sättas träskivor framför, just nu är väggen bara i murbruk och bökig att sätta upp saker på.

Även om jag gillade att tv precis fick plats i bokhyllan så var det svårt att komma åt och damma. Det är så många vinklar i detta rummet och eventuellt skall vi flytta fram en vägg så vi får ett större utrymme att ha tvättmaskinen på. De är visserligen smidigt att tömma maskinen när man ändå gör annat på dass. Vi får se, nu är ju Micaels snart helt färdigt och man kan lägga klutarna på vårt.

Leave a Reply

Översätt sidan »