365 Foto 2011

Utrustning (196 av 365)

Utrustning (196 av 365)

Monica och jag tog en längre tur med hästarna idag och skulle testa lite att galoppera. Så teman passade riktigt bra idag med tanke på vår utrustning. Säkerhetsvästarna är något som vi har blivit väldigt noga med att använda, sitter hellre svettig och eländig med ordentligt skydd än inget alls. Sedan har jag väl en tendens att alltid ha för mycket på mig. Kände mig ruskigt påpaltad idag.

Beethoven

Jag brukar inte ha chapsen på mig, men ville inte skitna ner byxorna på direkten och precis innan vi skulle iväg så öppnade sig himlen och det började ösregna. Lånade Annas rock som är delad och blev så full i skratt när jag såg min spegelbild i fönstret. En rock som är ute och vandrar 🙂 Skall kolla efter en sådan på Börjes eller när vi är på High Chapparal.

Utrustning (196 av 365)

Trots att regnet vräkte ner så var det gott att få komma ut på en ridtur. Fördelen är att det inte var så mycket folk ute idag när vi skulle genom området och det har på tok regnat för mycket för att ta kulturstigen. Det brukar vara bra lerigt och marken orkar inte svälja så mycket mera vatten nu. Det hade varit risk att hästarna förstört stigen.

Jag och Beethoven

Beethoven var lite seg i början, vet inte om det berodde på att vi red genom bostadsområdet eller om han bara var seg. När vi väl kom ut ur området och skulle galoppera över en äng så var båda hästarna kanon duktiga och Bellman rörde sig jättemjukt och fint. Verkade överhuvudtaget inte ha ont någonstans och var på ett strålande humör. Även Beethoven har börjat fatta att han inte bara skall ånga på ut springa lugnt och fint.

Monica och Bellman

Det var en rolig ridtur idag och jag hoppas de slipper skador på ett bra tag nu. Vi skall beställa ett lass sand och lägga precis där de går ut. Jorden har sjunkit undan ganska mycket där och största boven i det är väl att den gamla gödselhögen har legat där en gång i tiden och bränt såpass djupt. Nu skall jag ta mig en dusch, det blir Harry Potter i kväll på bio 🙂

Beethoven

Leave a Reply

Översätt sidan »