365 Foto 2011

Huvudlös (199 av 365)

Huvudlös (199 av 365)

I dag åkte kärring ligan till high Chaparral och vi hade sådan tur med vädret, det var bit vis lite väl kvavt men absolut inget att klaga på. I den Mexikanska delen hade de dans uppvisning och jag lyckades ta en bild så att den vackra danserskan såg huvudlös ut 🙁  Det var mycket folk men det kändes aldrig som om man gick miste om något för att det var för packat.

Mexikanska Dansare

Då kan det nog vara värre att gå på Liseberg. Sista gången jag var på High Chaparral var jag gravid med Tobias och Rosa med Monica så vi åt sallad medan  Elvy och en till red på tur ridning. Vet inte varför det inte har blivit att man åkt tätare för det är ju bara 15 mil och inte så farligt dyrt heller. Nu ville jag så gärna hit för att få fräcka western bilder och se på Tinkrarna. Nu såg vi inga Tinkrar men jag vet att de ska ha eller haft i alla fall.

Mexikanska Dansare

Leave a Reply

Översätt sidan »