365 Foto 2011

Oredigerad (200 av 365)

Hmmm! Jag tycker nog att mina bilder under showen blev bra röriga och på en del bilder såg inte ens gubben att det var folk som föll av tak på grund av att det var så mycket på bilden som distraherade. Jag brukar inte bry mig så mycket om att bilderna blir lite skeva när jag fotar eftersom jag alltid tar upp dem i photoshopen. Jag kör gärna ut armbågarna när jag tar bilder och nu gällde det att ta hänsyn till den som satt bredvid.

High Chaparral

Men just ansiktsutryck och små detaljer kom bort innan man beskar ner bilderna lite. Inte så att det måste vara folk tomt men det behöver ju inte vara huvud som sticker upp mitt i en aktion scen. Sedan sa de till innan showen började att ingen fick sitta på kanten längst fram. Lik förbaskat så satte föräldrarna upp sina barn och det höll på att gå riktigt illa när hästarna skulle rusa fram utan ryttare och den ena hästen flög på den andra.

Folk kom tidigt till arenan för att kunna se bra, så hur tänker vuxna människor när de kommer alldeles innan showen börjar och ställer sig framför barn som har suttit still i en halvtimme!! När vi var i Tyskland på Warner Bros Studios så fick de alt snällt ställa sig längst bak annars började de inte med showen och det sprang clowner längst fram som skojade och tog bort folk. Något sådant skulle de haft här med.

Redigerat

Så när det gäller show bilderna så vill jag nog hellre ha de redigerade än oredigerat.

Leave a Reply

Översätt sidan »