365 Foto 2011

Koncentration (203 av 365)

Koncentration (203 av 365)

De hade rea på Plantagen för ett par dagar sedan och Tobias köpte nya utemöbler. Taket hade också gått sönder så de passade på att hämta nya skivor när de ändå fick låna en släpkärra. Både Tobias och jag är inne på sista semester veckan så vi vill gärna få undan sådant som vi behöver hjälpa varandra med. Jag väger minst så det blir jag som skruvar fast skivorna och Tobias bjöd sedan på pizza  🙂  Ja annars hade jag baske med skruvat ner taket igen om han hade ego beställt igen.

Koncentration (203 av 365)

Han skall köra högtryckstvätt och sedan sätta upp gardiner så som vi gjort, men vi var tvungna att ta en paus då vi retat upp ett gäng getingar. Det verkar som det finns ett bo under altanen för de försvann neråt. Vi fick på taket lagom till regn skuren.

Tobbes uteplats

Leave a Reply

Översätt sidan »