365 Foto 2011

Stund (204 av 365)

Stund (204 av 365)

En stund varje dag så vässar Pepper klorna och klättrar runt på den gamla vävstols delen. Trät är så poröst och mjukt att klorna får ett härligt grepp. I år har han föredragit att klänga runt i denna i stället för äppleträdet. Vet inte om det beror på att vi beskar äppleträdet ganska kraftigt så att grenarna är för kompakta med löv.

Pepper

Han kan inte kika fram som han brukar i trädet och han gillar att sträcka ut sig mellan grenarna. Pepper är väl den av katterna som inte vandrar så långt utanför gården utan håller sig gärna runt stallet och uteplatsen. Frånsett morgongymnastiken så kan han ligga och sova en hel dag i soffan och skriker så in i nordens tills han får mat eller att man släpper ut honom.

Pepper

Nu har han även märkt att vi har öppet sovrumsfönstret, så sover vi för länge så sitter han där och skriker tills vi hasar oss upp. Det är en rolig katt att sitta och titta på, han är så intensiv i det han gör och man märker verkligen hur roligt han tycker att vissa saker är.

Pepper

Skall strax skicka iväg sista plantan av choklad mints myntan och ett gäng skott. Det är ganska dimmigt ute men det kommer nog att bli riktigt varmt idag. Är helt klar med tvätt av hästtäcken och paddar så nu blir det att göra ren den och köra en sköljtvätt innan det är dags för vanliga tvätten. Har även lite kvar att dammsuga ute i stallet. Skönt att jag snart är klar där.

Pepper

Kommer väl att försöka slappa mesta möjliga nu innan det är dags att börja jobba igen. Fattar inte varför ledigheten skall rusa iväg som ett skenande tåg 🙁

Leave a Reply

Översätt sidan »