Hästarna

Behövde en lite paus

Spindelnät

Phuu! Nu är det riktigt varmt, fick gå in och ta en liten paus från rensandet. Började att göra ordning på framsidan av huset. Man såg knappt café bordet för det höga gräset och ogräset. Vi har över huvud taget inte suttit på den sidan sen vi började renovera Micaels hus. Det blir gärna att man slänger ut all bråte precis utanför. Men vi skall ju isolera köksväggen inför vintern och då är det lika bra att rensa bort allt redan nu.

Spindelnät

Har Telia släppt sitt tvillingkort tar vi nog ett sådant och plockar bort parabolen. Hade varit gott att få bort alla kablar som hänger längs väggen. Dessa bilder tog jag i morse när jag fodrade. Göta Petter vad spindelnät vi har överallt. Monica kommer upp i kväll och då skall vi ta en ridtur med hästarna. Bellman brukar få kass mage runt slutet av juli, är det kris får ha pro equo ( havre yoghurt), men peppar ta i trä så har vi kunnat hålla det i schakt med att ge hö även om det är gott om bete.

Spindel

Yoghurt eller A fil skall fungera bra också men det har jag inte fått i honom. Nu hittade jag havre mjölk med vanilj och skall testa lite i fodret. Vill gärna testa om det fungerar med det man köper i affären. Han är så lite dålig att vi har låtit det ebba ut de sista åren, men när det är så varmt tar det så på hans krafter när han är lös i magen och han är ganska slarvig med att dricka.

Leave a Reply

Översätt sidan »