365 Foto 2011

Allvar (205 av 365)

Allvar (205 av 365)

Jaha då kom Bellman knatandes i godan ro, rätt genom tråden med en  min som ( Tråd??? Näää! Det märkte jag inte!)  Två sekunder senare kommer Beethoven i full galopp, suck! Vi plockade fram tjur aggregatet och kopplade på det. Dels låter aggregatet och sedan är ju hästarna inte korkade, de fattade på direkten att vi gjorde något med tråden. Nu sniffar de försiktigt och känner att det är el på håll.

Pepper

Jag hade dragit tråden lite hur som helst och dessutom satt fast en bit i trappräcket! Så där gick en kopp kaffe åt skogen när jag lutade mig mot det. Vi satte full sprutt på aggregatet i fall de skulle testa att gå ut, och trots att tråden satt runt träd och lite annat jox så var det bra ström i det. Nu har jag flyttat ner dem i den lilla hagen och hoppas de stannar där. Är något på tok så brukar Bellman gnägga tills man kommer.

Beethoven

Leave a Reply

Översätt sidan »