Trädgården

Kaffe dags

Aster

Är inne och skall ta en kopp kaffe. Det är varmt ute och det har kommit lite regndroppar men jag tror inte det blir åska. Himlen har bitvis varit svart och mullrat lite men det verkar som det har gått förbi. Passade på att rensa färdigt framför huset och håller just nu på framför Micaels hus. Jag har hört Bellman brötat lite bland träden men har peppar ta i trä inte kommit gåendes.

Humla

När det blev för varmt och jag hörde att hästarna bara stod vid utgången, så tyckte jag det var bättre att ta upp dem så de kan svalka av sig i stallet. Hmm tur det! Bellman hade snörat upp det som jag snörat löst runt och stod och funderade hur han skulle lösa resten. Blir han riktigt grinig har han gått igenom tråden även om det är ström så det är viktigt att bryta mönstret så fort som möjligt. Han är lite jobbig när han får fixa ideér. Aggregatet som jag har här går på puls, medan det i stora hagen ger 2 olika stötar. 1 liten och 1 rejält stor om de är på tråden igen. Det verkar som Bellman har märkt när han kan putta på tråden.

Trollslända

I år har vi verkligen haft mängder av trollsländor och i ett par dar har vi haft 3-4  riktigt stora som hela tiden är runt dammen och vid framsidan av husen. Trollsländan satte sig så fint på en av bågarna så det var bara till att ta kort. Härligt att man får kanon väder på de sista dagarna av semestern. Är ute så mycket jag bara kan nu men går in ganska ofta så jag inte bränner mig , passar på att zooma in mina blommor när jag tar små pauser.

Vattenblomma

Monica kommer upp i morgon igen så vi kan ta en kvällsrunda med hästarna. Det känns så lyxigt när vädret är så härligt att man bara behöver t-shirt och västen.

Leave a Reply

Översätt sidan »