365 Foto 2011

Belöning (206 av 365)

Belöning (206 av 365)

Mums! Älskar den här glassen. Min belöning för att jag rensat ogräs. Men nu har jag nog rensat färdigt för idag. Jag började rensa vid kokhuset men flyttade sedan till dammen och trodde aldrig jag skulle säga det men jag gillar verkligen att rensa ogräs. Dels låter vattnet så gott, men nu när vi har så mycket blommor går det ganska fort och det är så mycket att se på medan man rensar.

Solros

I år har jag äntligen fått olika sorter solrosor och detta är den som är 3 meter hög. Undrar vad humlorna tänker? Det ser ut som de först står still en stund och sedan Yeeeeees!! När humlan var klar med att samla pollen så var den helt gul. Jag har haft på tok för bråttom när jag har sått solrosor, de skall sås ganska sent, så nästa år skall jag köpa de röda med. Jag vill ha en solros vägg med de som är 3 meter 2,5 meter och så gå ner i storlek. Det finns så himla många sorter nu.

Pelargon

Nackdelen när man kommer till dammen är att man slutar ganska omgående att rensa och går över till att leka med kameran i stället. Har börjat att stormtrivas med det billiga teleobjektivet och är glad att jag lagt undan de pengarna till den nya kameran som kommer nästa år. Jag tycker trollsländorna är så spännande att fotografera, de är ful/läskiga/snygga på något sätt och de rör huvudet åt alla håll och kanter när de tittar sig runt.

Trollslända

One Comment

  • Lotta

    Härliga bilder! Du är verkligen duktig. Har köpt en systemkamera jag med nu, men det kommer ju att ta tid innan jag blir så duktig som du. Vad är det för en du har?
    //Lotta

Leave a Reply

Översätt sidan »