365 Foto 2011

Långsam (207 av 365)

Långsam (207 av 365)

Åhh! Vad besviken jag blev när jag vaknade och det vräkte ner. De är så trögt att klippa gräset mellan dammen och plantering skyddet när det inte får torka upp i ordentligt. Sedan var det fullt med mördar sniglar överallt och saxen gick på högtryck. Blää! De är då inte långsamma när de äter  🙁  Vinbärs sniglarna låter jag bli, men de kan nog äta en hel del de med.

Chiliröra

Mina Chili plantor såg bra slokiga ut att jag bestämde mig för att göra lite chili röra. De hade fått på tok för mycket regn. Den gröna chilin skall bli brun och vara ruskigt stark. Skall jag vara ärlig tycker jag det ser ut som en paprika! Gott var det i alla fall. Gubben har åkt till Uddevalla och jag skall nog sätta på en film eller städa? Näää! Film blir det, städningen får vänta.

Malva

Leave a Reply

Översätt sidan »