365 Foto 2011

Snabb (208 av 365)

Snabb (208 av 365)

Hmm! Mycket som passar in på temat idag. Min semester håller snabbt på att ta slut 🙁  Monica och jag tog en snabb intensiv ridtur i morse. Bellman har en tendens att gå som om han hade tuggummi under hovarna när andra rider honom. Folk ger upp alldeles förtidigt med att skänklar fram honom och han har blivit speciallist med att känna av när folk är på väg att ge upp.

Nu rider vi tätt bredvid varandra och Bellman skall gå lite längre fram med huvudet. Eftersom jag har hästarna lösa i stallet och ganska mycket runt mig, så är det lättare för mig att läsa av dem och jag kan snabbt säga till Monica vad Bellman är på väg att göra. Så idag kom han inte undan och vi fick en jättefin ridtur där hästarna visade upp lite mera temperament. Det finns inget bättre än när allt klaffar perfekt och allt blir precis lagom.

Malva

När jag kom hem busade jag en stund med Shakira och det är tur hon har en så stor svans att styra upp kroppen med. Tycker hon har tassarna mera i luften än på backen när hon springer. Det ser ut som hon skall göra kullerbyttor ibland när hon stannar så tvärt. Man ser bara en gigantisk plym när hon gör så.

Leave a Reply

Översätt sidan »