365 Foto 2011

Magi (209 av 365)

Magi (209 av 365)

Morgonen började med en rejäl regnskur och jag gick upp jätte sent. Bara tanken på att jag skall jobba i morgon får mig att vilja spy. Tycker det är så gott att Tobias som har en vecka kvar längtar till jobbet. Han var så tveksam till att jobba med att sätta upp garageportar. Det andra jobbet tappade sitt kontrakt på värmepumpar och Tobias som kom in sist fick bara jobba i tre dagar. Nu skall han bli fast anställd och stormtrivs så in i bänken.

Trollslända

Sedan vill han ha kvar sin fasta helg på bion och jobba extra så fort det behövs. Han trivs där med och är nu 5 generationens bio nisse i familjen 🙂  Så vi går just nu runt och suckar av helt olika anledningar. Micael uppe i Stockholm har även jobbat på helgerna då de haft så mycket att göra på Smides firman och kommer nog inte hem förrän hans tid är helt klart.

Magi som tema idag och jag hade lite idé torka. Spå kulan fick jag i födelsedagspresent för ett par år sedan och jag har ganska gott om magi böcker. Problemet är väl att jag har dålig tålamod, ser jag inget på direkten så får det vara. Lite knepigt att mina djur har sådan tålamod när inte jag har det? Jag hade satt på Shakira selen och hon for runt som en tok för att gå på promenad, när jag fick se trollsländan. Var ju bara tvungen att fotografera den först.

Blåser

Shakira satt så snäll och väntade, men det minsta jag rörde mig så for hon runt ett varv innan hon satte sig igen. Hon är så beredd att hennes häng öra nästa ställer sig upp. Tog en mysig promenad medan bilderna laddades in i datorn.  Vackert väder fick vi på promenaden även om det blåser ganska kraftigt.

Leave a Reply

Översätt sidan »