365 Foto 2011

I min väska (210 av 365)

I min väska (210 av 365)

Så där ja! 1 dag avklarad på veckan  🙂 Det städas bara en dag i veckan under semestern och chefen hade tagit dit folk att röja upp lite extra i omklädningsrummen. Så det blev inte så tungt som det brukar när man varit borta, har jag tur blir veckan ganska lugn. Sedan kommer väl de flesta tillbaka. Något som jag alltid har med till jobbet är minidatorn så jag kan surfa på rasten. Sedan hade datakillen slängt massa plast askar som jag kunde ta. Blev så himla glad när jag såg dem, de är ju helt perfekta till scrapping prylar.

Trollslända

Sedan fick jag beröm av en gjuterikille som tyckte jag städade jäkligt bra, han hade varit på ett 4 stjärnigt hotell som var skit dåligt städat och det slog honom att fabriksdassen var renare! Han menade på att de kanske inte tänkte på vilket jobb jag egentligen lägger ner när jag städar och skall hädan efter tänka sig för när han klafsar runt. Sånt värmer 🙂

När jag kom hem höll gubben på med att till läggs isolera mitt hobbyrum.

Leave a Reply

Översätt sidan »