365 Foto 2011

Miss (211 av 365)

Miss (211 av 365)

Blev så paff när jag kom till och såg den röda rosen mitt bland den rosa. Det kan man verkligen kalla dunder miss från de som planterade, att de inte hade koll på vilken färg den skulle ha.  Det fins tre röda rosor i den stora rabatten. Det verkligen lyser om dem och det är svårt att låta bli och inte gräva upp dem. Tror faktiskt de hade kommit mera till sin rätt hemma hos mig än i en rosa rabatt! Visst är det så?

Miss

Elvy kom upp och jag hjälpte henna att tömma och bränna av bilder från hennes kompis kamera när vi satte oss på utsidan. Elvy började att prata om trollsländorna när en jättestor rackare höll på att flyga rätt på henne. Shit! Vilken bjässe. Sedan satt hon och pillade på en stor humla som hon menade på inte kunde flyga, hon hade en större hemma som suttit på hennes gräsmatta i två dar nu. Hon funderade om de var någon speciell sort.

Humla

Tycker mest den här humlan ser ut som ( Pucko! så du tror inte jag kan flyga? Ha kolla här då!) visserligen tog det ett tag innan den kom iväg men flyga det kunde den allt. Hmm den ser ut som det är någon korsning av Aliens!

Leave a Reply

Översätt sidan »