365 Foto 2011

Eget tema 15. Mönster

Eget tema 15. Mönster

Tycker det har fungerat fint på jobbet idag och hade lite roligt åt de som kom tillbaka denna vecka från semestern, de såg ut som ras efter ett par timmar. Jag väljer alltid lite tidigare semester så att jag får så mjuk in start som möjligt. Men när jag stod där och var som kaxigast så brakade huvudverken lös och jag var säker på att det skulle bli världens åskväder.

Mönster

Så idag har jag bara tagit en turbo promenad och plockat in ett par pinnar till vedspisen, tänkte jag skulle tända den men jag är på tok för trött. Skorstenen var troligen dyngsur för det rök in så in i nordens att till och med gubben blev nervös. Brandvarna är kopplad direkt till larmcentralen, så vi fick lite panik med att få ut all rök. Det är så jänspikars pinsamt när de frågar om jag lagar mat igen! Den har ju tjutit ett par gånger.

Vedspis

Jag har ju bara eldat en gång nu i öppna spisen och det räcker inte för att torka upp vedspis pipan som är bredvid. Men så som det rök in trodde vi att vi fått ett skatbo. Älskar att laga mat på vedspisen 🙂 Det är en viss känsla och jag tycker om att experimentera mer med olika röror och grytor. Skall kolla efter en Karl-Johan gryta till på RK. De väger inget och tål kraftig värme.

Leave a Reply

Översätt sidan »