Hundarna

Särö

Vi kände för att ta en paus från hemmet och ta Shakira på en klätterrunda. Hon älskar att skutta runt bland klipporna i Särö västerskog. Vi gillar verkligen att gå här för det är så blandad natur. Enorma bok träd och mängder av myr gröna. Sedan växer det så mycket olika blommor bland stenarna.

Shakira gillar havet och framför allt verkar hon gilla tång lukten? Så just sträckan utmed havet och att man kunde gå ut på en ö verkade vara dagens höjdpunkt för hennes del. Nu var vattnet väldigt grunt och Shakira som gillar att hoppa på och över stenar, for fram och tillbaka medan gubben hade intagit en mera avvaktande gång! Tur att Shakira vet exakt hur lång linan är för hon sänker nästan aldrig hastigheten när hon kryssar fram och tillbaka.

Vi kände båda, ja alla tre egentligen att en go promenad var vad vi behövde. Vi han precis hem innan stört skurarna började. Tänkte jag skulle fodra först innan jag brassar igång vedspisen. Lika bra att laga maten på den när jag ändå skall starta igång den. Sedan blir det till att softa 🙂

One Comment

  • Frida

    Vilka otroligt fina djur du har! Hästarna är ju superhärliga o hunden såååå söt! =)
    Vad kul att du vill vara med i min bloggcandy! =)
    Kram Frida

Leave a Reply

Översätt sidan »