365 Foto 2011

Augusti (216 av 365)

Augusti (216 av 365)

Ananas myntan har så tjocka och saftiga stjälkar att jag la bladen i korgen istället, så får jag vända om bladen varje dag. Hängde på tork förra året men de torkade för långsamt så det blev lite mögligt. Just hur kryddor och örter skall torkas tycker jag är så svårt. Visst fins det massa tips på nätet, men det som fungerar för andra fungerar inte alltid för mig.

Augusti (216 av 365)

Hmm! Elvy skall bara veta vilken doft vi får stå ut med för att hon skall ha en jul burk! Fast gubben verkar ha lika kast luktsinne. ( Åhhh! Vad gott det luktar! ) Höll på att smälla av, okey gubben har nog sabbat luktsinnet när han har målat mitt jättestora spröjsade fönster som skall vara i mitt hobbyrum. Men Elvy?? Vad säger man där? Attans om hon inte blir överlycklig för sin burk!

Augusti (216 av 365)

Jag funderar på att köra igång vedspisen idag, inte för att det är så kallt men för att mjukstarta lite. Jag brukar ha lite problem med att pipan är för kall och det rycker in. Fick sådan panik en gång att jag slängde in vatten, som tur var sprack inte gjutjärnskanten men det var precis så man inte skulle göra. Tyckte inte jag slängde in så mycket vatten men fy vad jag fick städa. gubben är ju hemma denna helgen och mutskålen är framställd.

Augusti (216 av 365)

Leave a Reply

Översätt sidan »