365 Foto 2011

Ränder (220 av 365)

Ränder (220 av 365)

Underbart! Har äntligen varit i väg och kollat synen, så jag kan skicka efter mina glasögon från Lens Way. Hon trodde att om ett år så kan jag behöva även läsglasögon. Men som det är nu är jag långsynt och ögonstyrkan skiljer sig ganska kraftigt vilket är superjobbigt när jag fotograferar. Det blir en otrolig belastning på ögat som inte tittar genom kameran och ibland har jag fått gå på ljudet för att vara säker på att skärpan är bra.

Ränder (220 av 365)

Vi passade på att gå in på ÖB för att köpa fler små burkar som jag kan ha till mina teer, men de var redan slut. Har börjat spana in lite granna vad jag skall pyssla med till jul och vill gärna göra egen tvål, parfym eller något som doftar eller går att äta. Fast det kanske är min mage som pratar just nu. skall ta en smörgås och bege mig ut i trädgården igen, visst är tesilen söt  🙂

Leave a Reply

Översätt sidan »