365 Foto 2011

Vardagslyx (221 av 365)

Vardagslyx (221 av 365)

Vilket gott väder! Åkte till ett annat ÖB men burkarna var slut där med men kommer in nästa vecka. Nu stod det ett öppnat paket kvar med burkar men inga lock? När vi kom hem kollade jag upp Ikea på nätet och de hade burkarna!  160 paket fast med andra lock som inte är genomskinliga. Kan vara så att ÖBs lock är snyggare! Därav burkar utan lock. Gubben skulle kolla på dem i morgon. Han blev lite sugen på att ha skruvar i dem.

Vardagslyx (221 av 365)

Utanför ÖB stod det rönn och jag passade på att plocka med mig i påsen. Var lite sugen på att testa att göra en rönnbärsgirlang som jag såg hos Husmorsskolan.  När jag sitter där på trappan och hör hur hästarna frustar, Shakira som ligger och sover i gräset och skogsduvorna som är snabbt framme när jag tar ner hästarna hit. Det är verkligen vardagslyx att kunna ha det så här. Man blir så lugn i själen och en känner sig verkligen lyckligt lottad. Jag bor ju väldigt centralt men har det ändå lantligt.

Vardagslyx (221 av 365)

Skogsduvorna ser så roliga ut där de går och plockar mask samtidigt som de kollar så inte hästarna kommer för nära. Bellman har lite svårt att låta bli att sätta sprätt på dem, men Shakira brukar han ta det lite försiktigare med. Hon har börjat att ligga ganska nära honom och det är ju gott när vi har dem här nere. Shakira höll sig alltid utanför snöret men har börjat att inte bry sig så mycket utan kryssar runt dem och kan nu koppla av mera.

Skall ta mig en macka och fortsätta med nästa girlang. Skall bli lite spännande att se hur det ser ut när det har torkat. Konstigt? Tycker alltid jag ser rönnbär men nu när jag skulle ha så var träden som bortblåsta? Tänkte jag skulle kolla om de har rönnbär runt jobbet, hade ju varit lite smidigt att kunna plocka när man ändå måste ta sig dit.

Rönnbär

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »