365 Foto 2011

Tid (222 av 365)

Tid (222 av 365)

Elvy hade fått en gammal marmor klocka som vägde fläsk, de sa att den var trasig men både Elvy och jag är ju sådana som plockar ner allt i molekyler innan vi ger oss och erkänner att något är trasigt. Sen att det ofta blir lite skruvar över har ju absolut ingen betydelse! Efter att ha sagt till Elvy att stå still, Nisse att sluta dricka vatten, Alfhild att ränna runt med skorna och Dag-Otto! Ja han fickvara i fred. han förde inget oväsen utan tittade bara på mig med sina stora ögon.

Elvy

Så kunde vi konstatera att klockan tickade. Elvy trodde det skulle låta mer så hon hade pillat på allt hon kom åt för att det skulle ticka högre? Hmm! Dags för hörapparat där tror jag. Vi fick själva tids slagen att låta högt och fint och att klockan slog rätt antal slag. Förövrigt gick klockan bara par minuter innan den stannade. Det kan ju vara att de behöver stå lite lutad. Jag hade tänkt ta en bild på bara uret med lite mystisk dimma framför, men Elvy såg så rolig ut där hon försökte fixa dimma till mig 🙂

Pepper

När jag kom hem busade Pepper i äpple trädet och Bellman blev så nyfiken på vad det kunde vara bland alla löv. Man liksom bara hörde hur det rasslade runt och löven började falla. Ja Pepper föll er strax efter när Bellman skrämde slag på honom genom att börja rycka i grenarna. När han väl hämtad sig rusade han tillbaka till sitt älskade äppleträd. Ja det syns väl på bilden vad han tyckte om att Bellman var där och rotade.

Byrå

Mina förvarings lådor från Ikea som jag en gång i tiden målat rosa! Blev nu svarta med scrapppapper på, skall fixa skyltar att sätta på lådorna och kanske någon fjäril. De har stått ute på tork och kommer att passa mycket bättre i mitt hobbyrum. Längtar tills allt blir färdigt där.

Leave a Reply

Översätt sidan »