365 Foto 2011

Tisdag (223 av 365)

Tisdag (223 av 365)

Oj! Vilken strulig dag! Börja känna mig lite förkyld och somnade i soffan när jag kom hem. Jag skulle ner till Rosa och hämta växter som hon rensade bort ur sin jätte rabatt. Vi hoppas att de skall växa till sig här så hon kan hämta skott nästa sommar och att det blir skott även till Tobias och Micaels trädgårdar.  Nu har jag gödslat i omgångar längs muren så jorden har blivit jättefin. Tur hon ringde efter mig annars hade jag nog somnat för natten 🙂

Tisdag (223 av 365)

Nästa sommar kommer jag kanske att flytta en del växter, men just nu ser det rätt okey ut att det är så mycket olika sorter. Så att ha pallkragar längs muren har varit super mysigt och allt har tagit sig jätte bra i år. Skall fortsätta att plantera och rensa i morgon. Gubben var bra lycklig över all taklök jag fick, han gillar att ha dem vid dammen.

One Comment

  • Lotta

    Nu har jag suttit och läst ifatt mig på din blogg efter att min dator inte kunnat användas på en vecka. Två saker slår mig när jag läser:

    Du verkar ju vara hur händig och duktig som helst. Man blir riktigt inspirerad av att läsa din blogg!
    När vilar du?

    Ha det gott! 😀

Leave a Reply

Översätt sidan »