365 Foto 2011

Noter (225 av 365)

Noter (225 av 365)

I dag på rasten så passade jag på att beställa mera scrapp prylar. Det är väl den stora lyxen med att blogga på MN att jag tar de pengarna till lite halv onödiga grejer. Jag behöver scrapp prylar men ett par knappar för 25 kr är egentligen lite knäppt. Det finns vettigare saker att lägga pengarna på. Men jag glömmer oftast bort MN pengarna och nu var det över 600 kr. Så nu har jag handlat in papper och lite charms så jag kan dekorera fler burkar. Tusen Tack Doritz för de häftiga korgarna du gjort. De kommer att fyllas med pyssel till hobby rummet 🙂

Hagen

Så fort jag kom hem påbörjade jag med att köra upp sand till hagen och rensa bort brännässlorna. Jag funderade först på att lägga sand över en stor del där hästarna går in och ut, men bestämde mig för att dela av så hästarna bara har en remsa att gå på. Hade börjat lagt ut sand men när hästarna hörde mig så kom det knatandes och de genar ju hej vilt över det leriga. Nu valde de en väg där jag inte lagt sand  🙁 Undra på att det ser ut som attan när de bara gör det större och större.

Hagen

Kommer lägga all sand på remsan så får vi se om det hjälper en längre tid. Vi kommer att ta upp dräneran men det får vänta tills renoveringarna är klara med husen. Han har varit uppe och tittat på hagen och kände till gården innan vi köpte den. Så han visste att den gamla gödselhögen har legat där, därav att marken blivit så mjuk. Men det behövs grävskopa och ta bort jorden en bra bit ner så det får vänta lite. Jag får hoppas att detta fungera så att vattnet kan rinna bort.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »