365 Foto 2011

Eget tema 17. Fönster

Eget tema 17. Fönster

Ojoj! Vilken dag! Kaffemaskinen trasig? Enligt gubbarna? Funkade fint när jag kollade! Fast å andra sidan så står jag ju heller inte och bankar hysteriskt på den utan trycker i lugn och ro på knappen. En sådan där standar knapp rund! Kanske bäst att sätta upp en skylt och pil innan de slår maskinen i molekyler. Något jon hade tagit bort undersidan på socker paketet så alt for ut i på golvet när jag lyfte och skulle göra rent hyllan.  Så idag fick de svartsocker ( typ ny sort ).

Gjorde rent mitt glas för att ta en kopp choklad! Tappar glaset så det exploderar och en del hamnade i handfat, i holken och över hela golvet. Hur kan ett litet  glas bli så mycket när det går sönder? Hela dagen har bara varit katastrof och jag har känt mig som en zombie.

Eget tema 17. Fönster

Det enda jag tänkte på var hur gott det skulle bli att bädda ner mig i soffan när jag kom hem. Hinner inte mer än sätta ner ändalykten innan Monica står på utsidan och vill ut och rida! Okey jag förstår henne för man får verkligen mersmak när all går så bra som det har gjort det sista. Monica rusade upp och gjorde ordning hästarna så jag åtminstone fick i mig kaffet. Det blev en kanon mysig ridtur och nu önskade man ännu mera att vi hade bättre ridvägar närmare.

Bellman var på kanon humör och ville gärna sträcka ut sig i galopp och då hade rid slingan varit perfekt, problemet är att de blir lite för trötta när de sedan skall hem och då kan upplever ridturen som pest. Vi försöker nu att pressa på, men lagom så att vi alla känner att vi vill mera. Men nu tog vi ängen två varv så att de fick sträcka ut i alla fall och det var nog lagom för det var så varmt och kvavt. Blir säkert åska i natt.

Eget tema 17. Fönster

När vi var ute och red hade gubben satt upp Micaels fönster och nu är det bara mitt kvar att måla sedan är alla fönster klara. Micael kommer hem i kväll och det skall bli så spännande att se vad han tycker om sina rum. Han har valt tapeten och golv. Men måste välja ett annat till sitt datarum ( den blå tapeten ) Ett grått eller vitt blir nog bra.

One Comment

  • Monkan

    Gud så fint ni har fått det i hans lilla stuga :D! Hoppas han har inflyttningsfest för oss vänner/familj och självklart alla djuren :D!

Leave a Reply

Översätt sidan »