365 Foto 2011

Porträtt (226 av 365)

Porträtt (226 av 365)

🙂  Ny vaken son. Micael var så himla nöjd med sina rum, han och gubben är och köper golv till hall och datarummet. Sedan skal l de isolera här inne på vinden. Micael är betydligt smidigare än gubben och kommer åt lättare. Lite trist att han bara är här över helgen.

Det verkade bli världens oväder och de hade varnat för kraftig åska på tvn. Det drog snabbt över men kommer troligtvis mera i kväll. Jag var beredd med kameran och tänkte fota en blixt men det blev att man zoomade in allt möjligt på tomten i stället.

Loftet

Skall precis bege mig ut och köra ett par skottkärror sand. Som det ser ut nu verkar det fungera jättebra.  Vi funderar att lägga stora stenar igen i en båge, så när hästarna går så pressas vattnet ut i mellan och samlar sig i mitten. vi hade så i ett par år och det fungerade jättebra.

Men jag hade andras hästar här  förut och det blev sådant slitage. En del folk vill gärna ha massvis, inte betala något och hua för att hjälpa till. De tycker att det enbart är stall ägarens problem om något behöver rättas till. Neeej bättre att bara ha mina klumpar, de möblerar om så bra alldeles själva.

Leave a Reply

Översätt sidan »