365 Foto 2011

Galet ( 239 av 365 )

Galet ( 239 av 365 )

Ops! Det blev en liten längre ridtur än som var tänkt från början och det berodde på att hästarna var så pigga att de försökte köra sitt egna race på ängen, vi tog en extra sväng så de kunde gå av sig ordentligt. Det blåste ordentligt ute men vindarna var ganska varma så det var en härlig ridtur. Testade nu att ha Elvys kamera med som skall vara bättre!? Men jag kommer nog att köra de gamla istället.

Tycker bilderna blev mer suddiga med denna kameran.  Vi fick möte av en bil så jag tog ner Beethoven i ett dike medan jag velade med kameran. Då kom den här vackra hästen farandes.

Ridtur

Det är väl kanske ålder och förslitning skador som gör att jag känner mig ganska mörbultad när vi varit ute, men idag var det så ljuvligt att ta en promenad med Shakira och sträcka ut stegen ordentligt. Jag kanske skall stretcha när jag varit ute och ridit, det känns mycket bättre nu.

Leave a Reply

Översätt sidan »