365 Foto 2011

September ( 240 av 365 )

September ( 240 av 365 )

Tur att jag alltid går upp så tidigt att jag hinner sätta mig vida datorn först. I dag vaknade jag av att det kändes lite fel! Shit! Jag hann precis fodra och mocka med racerfart innan det var dags att åka. Tur att den inre klockan ger alarm. Sedan kommer det bara mer och mer folk till jobbet och det börjar sunka ihop ordentligt. Företaget blånekar? Vadå! Vi har inte anställt mera folk! Nähä! de kanske är inhysta men de duschar och använder toaletterna flitigt i alla fall. En ny go kille som jobbar på helgerna erbjud sig att göra sina behov i skogen för att underlätta städningen 🙂

September ( 240 av 365 )

Vilade en liten stund innan jag flyttade café bordet och 2 stolar till planterings skyddet. Ibland är det gott att bara sitta en micro stund och gå ner i varv. Dammens porlande är väldigt rogivande och en mys stund med en kopp te är aldrig fel. Om inte annat så ser det välkomnade ut att ha belysning lite här och där.

September ( 240 av 365 )

Leave a Reply

Översätt sidan »