365 Foto 2011,  Kärringonsdag

Torsdag ( 241 av 365 )

Torsdag ( 241 av 365 )

Jag och Elvy beslöt oss för att våldgästa Rosa och kolla med henne om hon vill vara med på kärring onsdag. Elvy har inte varit i Rosas lägenhet och jag har inte varit där sedan vattenläckan. Nu luktade det inte kattpiss i alla fall, men vattenläckan blev ganska stor. Det skulle de totalrenovera om 2 månader. När vi var på väg till Rosa så kom denna fina regnbågen fram. Översta bilden är mörkad för jag ville se hur färgerna blev.

Torsdag ( 241 av 365 )

Monica och jag hann att ta en liten turbo tur med mina vandaler. Bellman ville inte flytta på sig när vi tryckte honom åt sidan och jag som var stressad tappade humöret. Bellman svarade direkt med samma humör och gick sonika ur tränset och rusade ner i den lille hagen. Fick fösa runt honom en stund innan han gav sig och jag kunde sätta på tränset igen. Både jag och Elvy misstänker att han har varit totalt vidrig som hingst.  Få se om jag blir tvungen att ändra fodret lite igen. Vi skall ut på längre tur imorgon så då hoppas jag att det kommer att fungera bra.

Torsdag ( 241 av 365 )

Så numera kommer vi att försöka att ha kärring torsdagar och vi börjar förmodligen hos Rosa så hon får sin lägenhet färdigställt. Idag hjälpte vi till med att möblera pojkarnas rum. De hade kört fast lite med hur sängarna skulle stå. Det är lite lättare om vi är flera som bollar ideer med varandra, vi är ju lika envetna och alla tycker på ett sätt och alla varianter skulle testas. Pojkarnas rum kommer bli kanon fint.

Pojkarnas rum

Leave a Reply

Översätt sidan »