365 Foto 2011

Lördag ( 243 av 365 )

Lördag ( 243 av 365 )

Det största problemet med att det har varit så kallt i köket är att grunden hade släppt, så det var i stort sett helt öppet på vissa ställen. Snickaren ville blåsa in isoleringsmassa mellan balkarna i golvet men det gick tydligen inte. Det enda man kunde göra var att borra sig ner från kök skåpen ner! Hmmm! Låter inte bra!

Men de fick cementerat igen och satt upp reglar och lagt på plasten. Även om jag inte gillar det så har vi kollat om vi kan öka på lånet så vi kan isolera hela huset, köpa in en ny värmepump och sätta nya plattor längs ner vid grunden. På andra sidan huset har det börjat lossa stora bitar. Tobias har ju fast jobb och förhoppningsvis får Micael jobb när han kommer hem igen. Då kan vi höja deras hyra lite så att det täcker vad låne kostnaden blir. Detta lånet skall vara extra låg ränta just för att man isolerar och sparar energi.

Linjer ( 242 av 365 )

Leave a Reply

Översätt sidan »