365 Foto 2011

Buffé ( 244 av 365 )

Buffé ( 244 av 365 )

Wow! Det har redan blivit betydligt varmare i köket och jag slipper draget som har kommit så fort man öppnat köksskåpen. Värst har det väl varit när man stått och skalat potatis, attans vad neder skåpet har varit dragit. I dag har jag bara myst runt och städat. Gubben var så gullig att han köpte den Engelska versionen av Stolthet och Fördomar som han vet är en av mina favoriter. Gillar denna versionen bättre för att det inte var så kända skådespelare och att miljön och färgerna är mustigare.

När jag öppnade stalldörren för att släppa ut hästarna var hagen full av småfåglar och även på fram sidan  i gruset gick de och plockade mask. Kanske dags att börja fixa in fågelmat för vintern. Skall strax upp och fodra, det blir att jag tar in de tidigare idag för det är rena skitvädret. Skall laga soppa och rostade mackor, tända brasan och mängder av ljus 🙂 Nu blir det till att softa!

Småfåglar

Leave a Reply

Översätt sidan »