365 Foto 2011,  Kärringonsdag

I bakgrunden ( 247 av 365 )

 I bakgrunden ( 247 av 365 )

Då började vi med kärring torsdag och var hemma hos Rosa. Hon ville ha smakråd med att sätta upp tavlor. Nu när hon har separerat så vill hon ha annan stil. Egentligen har hela lägenheten utan hallen väldigt fina och behagliga tapeter, men Rosa var väl inne på att byta ändå. Men det tar väl lite tid att vänja sig med så mycket nytt. Nu började vi med fika och jag passade på att rota igenom Rosas scrapping prylar innan vi började sätta upp tavlorna.

De ville att jag skulle kolla så det blir rakt! Talade om att jag måttar alt snett utan glasögon! Lyssnade de på mig?! Nää! Blev det snett? Japp! Det kan man lugnt säga. Elvy var i och för sig inte så mycket bättre och innan det var färdigt såg det ut som Schweitzer ostar bakom varje tavla. Rosa tyckte det blev lite pensionärs varning när tavlorna kom upp och funderar starkt på att köpa in lite nya canvas istället.

Jag skall följa med som smakråd nu till helgen, men jag tycker hon har möblerat snyggt. Jag är väl en sådan som gillar hyllor och lite annat på väggarna, medans Elvy har i stort sett nakna väggar och mycket möbler. Rosa vet inte riktigt hur hon vill ha det, men det kan vara smart att testa runt innan de renoverar lägenheten. Vattenläckan var betydligt större än vad vi först trodde, så de behöver riva upp nästan hela hallen.

Hos Rosa

Leave a Reply

Översätt sidan »