365 Foto 2011

Eget tema 22. Höst

Eget tema 22. Höst

Shit! Fick inte sålt sadlarna nu heller så det var en kort period man fick känna sig lite små rik. jag får hålla tummarna att någon mer ringer annars får jag sätta ut annonsen till våren igen. Jag trodde jag skulle få läckra och färgglada bilder på löv, men ekarna som vi har i den stora hagen var fortfarande gröna. Det står en jättestor gammal ek som är så mäktig när den går över i höstfärger. De fick bli en bild på mina smultron i stället.

Eget tema 22. Höst

Här är en bild från den lilla hagen med solen som går ner, mörkade ner bilden så eld färgerna skulle komma fram. Det var så mysigt att sitta på den breda gärdsgården och kolla när Shakira och Pepper busade bland buskarna. Skall strax stätta mig och scrappa medan jag lyssnar till idol. Gubben har redan tänt en brasa och ligger nerbäddad i soffan pustar för han är ju så himla sjuk (lite snorig) jag får behärska mig till det yttersta för att inte placera en ved klabbe lite fel. Nej….det skal nog gå bra, underbart att det är fredag i alla fall 🙂

Pepper

Leave a Reply

Översätt sidan »