365 Foto 2011

Oktober (253 av 365)

Oktober (253 av 365)

Då är vi inne i Rosa Oktober och vi brukar köpa så mycket rosa produkter vi kan. Tycker det blir fler och bloggar som läger ut rosa bandet och startar olika insamlingar. Gillar att   cancerfonden  har sådan bra information. Jag har inte varit med på fototriss på snart ett år men idag var jag med och la upp lite rosa bilder. Annars har jag bara tagit det extremt lugn och pysslat med bilderna från dopet. Gått igenom inlägg på blogger, har fortfarande massa inlägg som skall över dit.

Beethoven

Jag och Monica red ju innan jag skulle till dopet och det kanske inte var det smartaste. Hästarna känner av om man är lite jäktade och i går spände jag inte gjorden ordentligt så jag flög av när jag skulle lägga mig längs Beethovens sida. För en kort sekund kände jag ( Wow! kärringen kan än, är ju riktigt vig….) Jag galopperade och skulle under en gren, så jag kom väl lite längre under än vad jag tänk mig. Nu har vi ju västar och jag landade i lera och massa löv så jag slog mig inte för 5 öre.

Ringblomma

Båda hästarna stannar alltid tvärt så det är ingen risk att man blir trampad på. Men Beethoven såg så himla söt ut där han stod och kollade ner på mig med sina stora ögon. En häst tuggar alltid när de tänker och Beethoven tuggade febrilt ( Men? Men satt inte du på min rygg?) Bellman som kikade fram och fick syn på mig på backen såg mest ut som ( Va!! ligger du där och skräpar! Res dig upp du är ju skämmig!) Det var en mysig ridtur i dimman, men det hade varit bättre om man inte skulle passa något.

One Comment

  • Moncan

    Du landade så snyggt med :O slowmotionen 😀 haha. Men bra att du inte fick ont i alla fall 🙂 Gillar alla rosa bilder du lagt upp :D!

Leave a Reply

Översätt sidan »