365 Foto 2011

Uggla (257 av 365)

Uggla (257 av 365)

Hmmm! Gubben hade kört på Möllan igår och kom väldigt sent hem. Han hade ringt efter Tobias för han hade ju med sig en så tuff prydnad och ville inte ta den på bussen. jag hade gått och lagt mig när jag hör hur han kommer stormandes i trappan. Kolla här vad fräckt!! Han tänder lampan och jag stirrar rätt in i ett par gula ögon. Han vill nu ha denna över öppna spisen nu när vi skall renovera och göra snyggt. Ärligt talat jag är inte speciellt förtjust i uppstoppade djur, och ha den blängandes när man ser på tv!

Uggla (257 av 365)

Gubben blev så himla besviken över min svala reaktion och att jag kanske trodde att Micael kunde vara intresserad. Tobias hade tydligen sagt något liknande i bilen och lite till  🙂 Jaja man kanske vänjer sig? Maken eller makan fins på Naturhistoriska Museet. Gubben hade mött han som stoppat upp den i trappan till sopprummet, han skulle flytta till ett mindre boende och hade inte plats. Han blev överlycklig över att gubben ville ha denna.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »