365 Foto 2011

Gaffel (258 av 365)

Gaffel (258 av 365)

Underbart att det är fredag. Det har varit för järnspikars kallt och jag har plockat fram mina mössor. Något som roade Beethoven, han kan bar inte låta bli utan håller på med mulen och pillar å donar. Till sist lyfter han bara bort den. Spelar ingen roll heller att jag blir irriterad utan det går en liten stund så snor han den igen. Han är försiktig så det åker inget hår med, men man blir så störd när man håller på med hovarna och vill göra färdigt.

Annars var båda hästarna bara så kelsjuka och hjälpsamma när jag verkade. Hovslagaren kommer på torsdag, så jag jämnade bara till så att jag har ett rikt märke att gå efter. Skall bli spännande att höra vad han säger, det blir Monica som kommer att vara med så vi skall gå igenom vad hon skall fråga och hon vill börja testa själv. Lite lättar om vi är två att verka sedan. Har jag riktig tur så har hästarnas hovar kommit i det läge att jag bara behöver jämna och inte skära så våldsamt som jag gjort innan.

Gubben fixade till en pasta gratäng och håller precis på att tända en brasa till Idol  🙂

Leave a Reply

Översätt sidan »