365 Foto 2011

Turbulent (259 av 365)

Turbulent (259 av 365)

När jag väntade på att Monica skulle komma upp på en ridtur, fick jag se hur den här vattenväxten fick sig en turbulent åktur där vattnet slussas ut. Den åkte runt hela tiden och det såg så läckert ut. Jag hade tagit bilder på Edgar innan och blivit sittandes vid dammen. När Monica kom upp så kom hästarna galopperandes och skulle ha mat och en ridtur. Hon såg så paff ut när de kom upp i full galopp 🙂

Att dela upp maten mera har verkligen varit positivt och vi fick en härlig ridtur på kvällen. Men nu börjar det bli bra kyligt och jag önskade att jag tagit termo byxor eller åtminstone långisar under byxorna. Jag har precis tittat på filmen Thor och ätit pizza. Skall små greja lite men kryper nog till kojs ganska omgående. Ridturen tog på krafterna.

Turbulent (259 av 365)

Leave a Reply

Översätt sidan »