365 Foto 2011

Frusen (260 av 365)

Frusen (260 av 365)

Då har det varit minus i natt och de blommor som är kvar börjar bli blaskiga. Jag plockade upp stinkis knölen ( Ej gubben ) vid dammen och den hade vuxit och producerat  två nya knölar. skall bli spännande att sätta dem nästa år. Skall plocka in resten av de knölar som skall upp när värderaren varit här, det ser så trist ut annars vid Micaels hus. Men det är en hel del blommor som blommar för tredje gången.

Blomma

Den Lavendel jag inte plockade in står i blom och även fin Fibblan har kommit igen. I år har vi verkligen haft tur med att växterna kommit i omgångar och allt har vuxit så det knakat. Det enda som jag ser positivt med snön just nu om det kommer lika mycket i år är att det blir mjukare för hästarna att gå och att vi kan rida mera över kulturstigen. Sedan är det bara så vackert när den första snön har kommit och hästarna pulsar fram.

Blad

Men nu skall jag elda och bara gotta mig, blev att jag satt lite väl länge med datorn i går så idag får den allt vara.

Klöver

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »