Fototriss / Tisdagtema

Fototriss: Personlig

Fototriss: Personlig  Det var betydligt svårare att komma på vad jag skulle fota än jag trodde. Det är ju så himla mycket som är personligt och så oändligt många olika sätt att tolka på. Jag valde att tolka så här 🙂

1. Min ide bricka från Tyskland och det tidigaste tagna kortet på mej för adoption.

Fototriss: Personlig

2. Från minnes albumet på pappa som jag gjort på dokument och personliga ting jag hittade efter mina föräldrars bortgång. Jag tycker verkligen om att bläddra och känna på sakerna i detta album.

Fototriss: Personlig

3. Mamma från minnes albumet. Det var ett roligt album att göra och jag är inte riktigt klar ännu men jag önskade att jag gjort det med dem istället för efter dem. Det är så mycket jag hade behövt fråga om. Men detta albumet är personligt och något jag värderar högt.

Fototriss: Personlig

23 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »