365 Foto 2011

Båthamn (273 av 365)

Båthamn (273 av 365)

I dag blev båda jag och gubben sugen på en tur vid havet. Vi skulle väl egentligen till Askim men det blev Hovås båthamn istället. Riktigt kul att titta runt på alla båtarna. Det var en hel del som var till salu, kanske vårat vackra sommar väder som bidrog till besluten. Är själv ruskigt sugen på att flytta utomlands. Men visst det blir kanske varmare, men hur blir det med sjukvården o.s.v  Fast snart är väl alla länder om oss, så bedrövlig och kylig som mentaliteten börjar bli här.

Båthamn (273 av 365)

Det var gott att få se något annat i alla fall och vi har saknat alla små utflykter vi brukar göra. Skall bli lite spännande om jag får ihop en årskrönika eller om det bara blir, snö, kyla, regn. Fast i år har vi inte behövt fylla på dammen en enda gång 🙂  Trollsländorna har blivit fler och olika arter. Dränerings arbetet har verkligen satts på prov men klarat sig bra i slutändan. Känns lite konstigt att åka på utflykt till vatten när det är det man är tröttast på.

Båthamn (273 av 365)

2 Comments

  • Gullvi Elgstrand

    Att vattnet kommer uppifrån är något som jag tröttnar på efter någon minut, men att sitta och titta på vågor är något som jag kan göra länge. Kul med utflykt. Ska bara hämta mig från allt springande så ska jag skriva om utflykten till Vånga som min syster och jag gjorde i onsdags.

Leave a Reply

Översätt sidan »