365 Foto 2011

Klassiker (274 av 365)

Klassiker (274 av 365)

Har gått och haft en riktig mys stund med hästarna. Passade på att borsta igenom dem och kollade så de inte fått mera proteinutslag, har nu gått över helt på det nya och hittills verkar det fungera jätte bra. gick igenom hovarna och verkade lite grann. Vi hörde att Bellman skrapade i sidan på ena bakhoven när han gick så den sidan har jag raspat ner nu. För övrigt ser hovarna jättebra ut och det är väldigt lite jag behöver ta nu.

Jag får lite ont i ryggen när jag står med hovarna, så det är kanon att kunna borsta en stund i mellan.  I morgon eller på helgen skall jag sätta upp hängare till täckena där grisen bodde, så vi får mer plats. Det vi inte använder har vi tagit bort eller lagt i skåpen. Det är lite extra hjälmar och sånt som skall väck men sen ser det riktigt bra ut i stallet.

Leave a Reply

Översätt sidan »