365 Foto 2011

Krom (275 av 365)

Krom (275 av 365)

Hua! Jag hade lite extra jobb på jobbet idag så jag åkte in hyfsat tidigt. Tog ner hästarna i den lilla hagen eftersom det skulle bli fint väder och den stora hagen behöver hämta sig lite. Det har varit jättefint väder men så jänspikars kallt. Skall strax göra klart det sista i stallet och ta en promenad innan jag tänder en brasa och fortsätter med mina bilder. Tänkte fixa till soppa idag i den nya kastrullen. Det är gubbens julklapp från hans jobb och det var i sista stund han hämtade ut den.

Bellman

Jag behöver lägga upp lite nya bilder på   Mostphotos och blev så full i skratt när jag såg bilder på Pepper när han var liten. Skall erkänna att jag är ruskigt dålig på att bränna av mina bilder, utan de ligger mängder i hårddisken igen. så himla korkat med tanke på att jag redan förlorat mängder av bilder när datorn har havererat eller den externa hårddisken. Älskar att ta kort men att sitta och sortera och kasta hälften tycker jag bara är så tradigt även om man hittar en del som kan vara användbara till trisset imorgon.

Pepper

Hittade en hel del bilder på Lill-polarn som jag inte har använt. Tror jag skall hoppa över fototeman som skall göras varje dag, det är inspirerande och roligt i början men nu börjar det allt bli bra segt. Nu är man dessutom så seg efter jobbet och har bråttom att hinna promenera eller rida innan det blir becksvart. Tycker nästan jag har fotograferat allt som finns här i huset vid det här laget. Får väl se hur jag gör  🙂  Men kolla in Beethovens blick när han går fram för att kolla vad som står på gärdsgården. Inte rev han ner Lill-polarn heller utan sniffade försiktigt.

Beethoven och Lill-polarn

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »