365 Foto 2011

Kvarglömd (278 av 365)

Kvarglömd (278 av 365)

Micael och Nina åker till Stockholm en vecka, även om de bor ute i huset så känns det lite tomt. Som om inte det räckte så var det bara denna kvarglömda godisen kvar! Förmodligen fick gubben bråttom till jobbet och missade denna? Eller! Han kanske är på ret humör? Jag får väl vara snäll och spara ett riskorn från korv stroganoffen till honom i kväll  🙂

Blev lite ställd idag när en tyckte att det var ju käckt att jag bloggade och höll på med djuren och så! Men att jag kanske skulle ta och engagera mig i om världen och se till så det blir förändringar!

Hmm! Nog fn engagera jag mig och försöker göra det bästa för mina söner. Ja jag vet! Kanske kan tyckas egoistiskt att se till familjen först! Men mår inte de bra så inte tusan har jag energi att engagera mig i andra. Försöker samla in pengar till välgörenhet, men det kanske inte räknas eftersom det är via en sån där pluttig hobby blogg?

Och får inte jag hålla på med Mitt intresse, typ fotografering och djuren som håller mig flytande. Så inte tusan har jag kraft att skapa förändringar, blir bara så matt ibland.  Många kämpar i det tysta på sitt sätt och gör små små förändringar. Vi kanske inte hörs men nog tusan finns vi och är dessutom fler än vad folk tror.

4 Comments

 • carro

  Men va är det för någon underlig människa som har en sån åsikt? Jag får verkligen hoppas att den personen lägger all sin fritid på att göra världen bättre för annars ska den hålla käften stängd.

 • Lotta

  Jag undrar också vad det är för stolpskott? Självklart bryr man sig om sitt eget och sina egna i första hand, annars orkar man ju inte med nåt annat! Du gör mycket mer än många andra! Kram på dig!

 • Annika

  Allt engagemang för andra måste bygga på frivillighet annars fungerar det inte och jag tror också att många gör mycket för andra utan att ens tänka på det.

 • PJAK

  Ha! Man är väl aldrig tillräcklig för andra? Dina söner mår bra, du har helt underbara djur, dina bloggar kan få vilken svart dag som helst att kännas åtminstone ljusgråa. Och det sista är väl att bry sig om omvärlden?
  Kram

Leave a Reply

Översätt sidan »