365 Foto 2011

Vinkel (285 av 365)

Vinkel (285 av 365)

Elektrikern var hären snabbis och kopplade in Micaels balk. Det är ju det lägsta rummet och skall man fälla in lampor i taket behövs det stora skydds kåpor bakom så det inte börja brinna. Det finns inte plats för det och Micael valde då balken med dimmade spottisar och att man kan välja hur de lyser. Balken var ganska dyr men med tanke på hur stört läckert hans sovrum ser ut så var det värt varenda öre. Hmm! Vill också ha en sådan balk.

Micael kommer hem från Stockholm idag så det skall bli spännande att se vad han tycker. Får säga att jag gillar Micaels smak och att han har blivit så enveten med hur han vill ha det  🙂 Snickaren skall hjälpa oss med listerna i övervåningen, det är bra mycket vinklar som är synliga. Sen blir det nog att en kakelsättare får ta badrummet. Gubben gjorde ett kanon jobb i Tobias hus men tycker att det är bättre en proffs gör Micaels, så motivet inte blir fel.

Vinkel (285 av 365)

5 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »